Waxpit (lontje) met metalen pitvoetje

Zelf kaarsen (thuis) maken is leuk en ontspannend. Bij de Stadskaarsenmakerij Delft kun je alle materialen krijgen om zelf aan de slag te gaan. Om een kaars te maken heb je bijvoorbeeld paraffine nodig, maar ook een lont. De echte kaarsenmaker heeft het eigenlijk over een pit. Natuurlijk heeft de Stadskaarsenmakerij Delft ook de verschillende lontjes – oh nee, pitten – in het assortiment.

Wij bieden kant-en-klare waxpitten aan (20 stuks per verpakking, verschillende diktes). Dit zijn katoenen lontjes voorzien van een laagje wax en een metalen pitvoetje. Ideaal voor het maken van waxinelichtjes of het afvullen van glazen, vormpjes en potjes.

Interesse in onze kaarsen of andere producten? 

Bezoek dan onze sfeervolle winkel in Delft, waar ons gehele assortiment te zien is én te koop. Extra leuk: Dat is ook waar wij onze kaarsen maken. Kom dus gezellig langs!

Kant-en-klaar.

Verpakt per 20 stuks.

Verschillende diktes voor verschillende kaarssoorten.

Je kunt zelf de waxpit op de gewenste lengte afknippen na het gieten.

Onze waxpitten zijn gemaakt van katoen en voldoen aan de hoogste kwaliteit– en veiligheidsnormen.

Toepassing

Waxpit, waxinelichtjes (lengte 3,5 cm.), Waxpit, gietvormen en potjes ø 4 – 6 cm. (lengte 10 cm.), Waxpit, gietvormen en potjes ø 6 – 8 cm. (lengte 10 cm.), TL-waxpit, gietvormen en potjes ø 8 – 10 cm. (lengte 10 cm.)

Scroll naar top