Giet- en dompelwas om zelf kaarsen te maken

 4,25 72,50

Het is altijd fijn om zelf kaarsen te maken. Een leuke activiteit voor feestjes en partijen, maar ook leuk als hobby. Je kunt zelf al snel de mooiste kaarsen maken. DIY – Do It Yourself – zoals we dat tegenwoordig noemen. Om kaarsen te maken heb je bijvoorbeeld paraffine nodig. Dat is de brandstof voor de kaars. Verder heb je een lont en een mal (vormpje) nodig om er een echte kaars van te maken. Alles wat je nodig hebt, is verkrijgbaar bij de Stadskaarsenmakerij Delft.

De giet- en dompelwas van de Stadskaarsenmakerij Delft is van de meest zuivere kwaliteit en is dus geschikt om te gieten en te dompelen. De was is wit van kleur, maar uiteraard kun je er zelf een kleurtje aan toevoegen. De was is kant-en-klaar, dus je kunt zelf direct aan de slag.

Nu online te bestellen. Verzendkosten (pakketpost): € 7,50 of op te halen op onderstaande adressen:

Click & collect 1
Stadskaarsenmakerij Delft
Lange Geer 44a
2611 PW Delft
(op afspraak)

Click & collect 2
Let’s Bake a Story
Lange Geer 40
2611 PV Delft
ma – vrij 09.00 – 17.00, za 10.00 – 16.00, zondag gesloten

Wissen

De giet- en dompelwas op basis van paraffine.

Kant-en-klaar: je kunt direct aan de slag.

Zeer goed geschikt om zelf kaarsen (thuis) te maken.

Wordt geleverd in korrelvorm.

A-klasse: zuiverste kwaliteit.

Waarschuwing: giet- en dompelwas smelt bij circa 60 °C.  Een ideale verwerkingstemperatuur is rond de 70°C. Zorg daarom altijd voor een veilige en schone werkomgeving. Zorg er altijd voor dat er niets kan omvallen of lekken. Zorg voor beschermende kleding (bijv. handschoenen en een stevig schort). Laat kinderen nooit zonder toezicht en begeleiding zelf kaarsen gieten of dompelen. Zorg dat er altijd passend veiligheidsmateriaal direct in de buurt is indien er onverhoopt toch iets gebeurt. Veiligheid staat altijd voorop!

Gewicht

500 gram, 1 kilo, 5 kilo, 10 kilo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Giet- en dompelwas om zelf kaarsen te maken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aanmelden nieuwsbrief


Scroll naar top