Giet- en dompelwas om zelf kaarsen te maken

Het is altijd fijn om zelf kaarsen te maken. Een leuke activiteit voor feestjes en partijen, maar ook leuk als hobby. Je kunt zelf al snel de mooiste kaarsen maken. DIY – Do It Yourself – zoals we dat tegenwoordig noemen. Om kaarsen te maken heb je bijvoorbeeld paraffine nodig. Dat is de brandstof voor de kaars. Verder heb je een lont en een mal (vormpje) nodig om er een echte kaars van te maken. Alles wat je nodig hebt, is verkrijgbaar bij de Stadskaarsenmakerij Delft.

Interesse in onze kaarsen of andere producten? 

Bezoek dan onze sfeervolle winkel in Delft, waar ons gehele assortiment te zien is én te koop. Extra leuk: Dat is ook waar wij onze kaarsen maken. Kom dus gezellig langs!

De giet- en dompelwas op basis van paraffine.

Kant-en-klaar: je kunt direct aan de slag.

Zeer goed geschikt om zelf kaarsen (thuis) te maken.

Wordt geleverd in korrelvorm.

A-klasse: zuiverste kwaliteit.

Waarschuwing: giet- en dompelwas smelt bij circa 60 °C.  Een ideale verwerkingstemperatuur is rond de 70°C. Zorg daarom altijd voor een veilige en schone werkomgeving. Zorg er altijd voor dat er niets kan omvallen of lekken. Zorg voor beschermende kleding (bijv. handschoenen en een stevig schort). Laat kinderen nooit zonder toezicht en begeleiding zelf kaarsen gieten of dompelen. Zorg dat er altijd passend veiligheidsmateriaal direct in de buurt is indien er onverhoopt toch iets gebeurt. Veiligheid staat altijd voorop!

Gewicht

500 gram, 1 kilo, 5 kilo, 10 kilo

Scroll naar top